έφηβοι | ενήλικες | ιδιαίτερα

Όριο ηλικίας δεν υπάρχει, αρκεί να το θέλεις!

Explosivo "teen team"

Παιδιά άνω των 15 ετών, που έχουν παρακολουθήσει όλη τη βαθμίδα των μαθημάτων στη σχολή ski του Explosivo, μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα ελεύθερου ski με συνοδεία.

Το Explosivo teen-team αποτελείται από τμήματα των 5 ως 10 παιδιών ηλικίας 15-17 ετών, σε ένα πρόγραμμα με πολύ ελεύθερο ski. Με συνοδεία από εκπαιδευτή της σχολής, συμβουλές για περαιτέρω βελτίωση στην τεχνική τους και εισαγωγή σε freestyle, freeride και ορειβατικό σκι. Στο πρόγραμμα των έξι αναβάσεων τα παιδιά επισκέπτονται τουλάχιστον τρία διαφορετικά χιονοδρομικά κέντρα, ενώ οι δύο αναβάσεις συνδυάζονται σε μια μοναδική διήμερη εμπειρία με διαμονή σε ορειβατικό καταφύγιο!

_η τιμή περιλαμβάνει:

  • ασφαλή μεταφορά στα χιονοδρομικά κέντρα με τo snow bus του Explosivo
  • συνοδεία και συμβουλές βελτίωσης από εκπαιδευτές του σκι με υψηλό τεχνικό & παιδαγωγικό επίπεδο, σε γκρουπ των πέντε (5) ως δέκα (10) ατόμων, και διάρκειας 4-5 ωρών (αναλόγως τον προορισμό). Συνοδεία των παιδιών από την στιγμή της παράδοσής τους στο λεωφορείο μέχρι την αντίστοιχη της επιστροφής τους.
  • κάρτα χρήσης αναβατήρων στο χιονοδρομικό κέντρο | snack | ΦΠΑ

_η τιμή δεν περιλαμβάνει:

  • το κράνος, είναι προσωπική υποχρέωση του κάθε παιδιού να το προμηθευτεί και να το έχει μαζί του.
  • τα έξοδα διαμονής και διατροφής στο διήμερο
  • τις προαιρετικές εκδρομές της σχολής. Το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας και στη λήξη της σεζόν, πραγματοποιούνται εκδρομές σε χιονοδρομικά της Ελλάδας ή της Βουλγαρίας. Για τις εκδρομές μας αυτές θα ενημερωθείτε σχετικώς με email.
Εκτύπωσέ το

Group Ενηλίκων

Ελάτε μαζί μας να μάθετε τα μυστικά του σκι ή να βελτιώσετε το επίπεδό σας. Δείτε τα διαθέσιμα πακέτα μαθημάτων τα οποία περιλαμβάνουν την κάρτα χρήσης αναβατήρων.

Τα μαθήματα σκι ενηλίκων πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο χιονοδρομικό κέντρο που επισκέπτεται η ακαδημία. Γίνονται σε group 3-6 ατόμων, σε πακέτο τεσσάρων αναβάσεων με δυνατότητα μιας αναπλήρωσης λόγω απουσίας. Γίνονται με την επίβλεψη του Αποστόλη Παπαρισούλη και έχουν διάρκεια τρεις ώρες: 10:30 – 12:00 & 12:30 – 14:00.

Ο εξοπλισμός ski δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Το κόστος ενοικίασης είναι 12€-15€, αναλόγως το χιονοδρομικό κέντρο. Επιπλέον υποχρεωτικός εξοπλισμός: τζάκετ και παντελόνι του σκι, γάντια, softshell, κράνος, μάσκα.

Για τους αρχάριους προσφέρεται και η επιλογή extra μαθημάτων στον προσομοιωτή χιονοδρομίας του We.

Εκτύπωσέ το

Ιδιαίτερα μαθήματα

Δείτε τις τιμές των ιδιαίτερων μαθημάτων οι οποίες περιλαμβάνουν μόνο τη διδασκαλία, σε χιονοδρομικό κέντρο που βρίσκονται εκπαιδευτές της σχολής μας.

Για τα ιδιαίτερα μαθήματα απαιτείται κράτηση & προ-πληρωμή. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ενοικίαση εξοπλισμού, κάρτα lift, μεταφορά.

Εκτύπωσέ το

ski school | γενικά

προγράμματα ακαδημίας

δάσκαλοι

δήλωση συμμετοχής