Σχολή Σκι

*Supported by Zero Gravity & Salomon

Καλώς ήρθατε στη σχολή σκι του Explosivo. Τη σχολή σκι που προσφέρει τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να «γεμίσουν» εικόνες, εμπειρίες και αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για μια ζωή! Η ιδέα του κατάλευκου χιονισμένου τοπίου είναι σίγουρο ότι συναρπάζει ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που περιμένουν με ανυπομονησία τις ξεχωριστές στιγμές μιας επίσκεψης σε χιονοδρομικό κέντρο. Αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ξεκινούν οι αναβάσεις μας στα βουνά της βόρειας Ελλάδας και τα σαββατοκύριακα των μικρών αλλά και μεγάλων μας φίλων γεμίζουν από αξέχαστες εμπειρίες, επαφή με το βουνό και τη φύση, ανάπτυξη των αθλητικών τους ικανοτήτων και διασκέδαση. Πρωταρχικό μέλημα της σχολής μας είναι η ασφάλεια των παιδιών κι αμέσως μετά η αβίαστη επαφή με τη φύση και το άθλημα της χιονοδρομίας.

_η ιδέα της σχολής

Η ιδέα της σχολής σκι δημιουργήθηκε το 2005. Μαζί με τον Κωνσταντίνο Τράκη και με οδηγό την αγάπη μας για τα παιδιά, το ski και το βουνό αποφασίσαμε τη δημιουργία της σχολής. Μια όμορφη και μεγάλη οικογένεια η οποία κάθε χρόνο αγκαλιάζει όλους τους φίλους της και υποδέχεται συνέχεια τα νέα μέλη της.

_τα τμήματα

Η ακαδημία σκι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ως 15. Τα τμήματα διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των παιδιών. Έτσι δημιουργούνται ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα, τα οποία συνοδεύονται από έμπειρους εκπαιδευτικούς (καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα χιονοδρομία, πρώην αθλητές), οι οποίοι βρίσκονται κοντά στα παιδιά όλη την ημέρα κατά την διάρκεια και της μαθησιακής αλλά και της ψυχαγωγικής τους διαδικασίας.

_μετακινήσεις

Οι μετακινήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς τα χιονοδρομικά κέντρα γίνονται με το λεωφορείο της σχολής. Αναχωρούμε από συγκεκριμένες στάσεις και κατά τη διάρκεια της διαδρομής για το βουνό αλλά και της αναχώρησης από εκεί η οικογένεια του Explosivo ski academy κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον των μικρών και μεγάλων σκιέρ με ψυχαγωγικά παιχνίδια που ξεσηκώνουν και ζεσταίνουν τις καρδιές τους και με παιδικές ταινίες.

Κοντά στους μικρούς πρωταγωνιστές της σχολής ενσωματώνονται και πολλοί γονείς μαθαίνοντας και οι ίδιοι το αγαπημένο τους σπορ συνδυάζοντας τη μάθηση και τη διασκέδαση παρέα με τα παιδιά τους. Έτσι λοιπόν λειτουργούν στη σχολή και τμήματα ενηλίκων αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα για όσους μεγάλους φίλους το επιθυμούν.

Τα μαθήματα ξεκινούν τη δεύτερη βδομάδα του Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στα μέσα Μαρτίου με το διήμερο και τη γιορτή λήξης της σχολής. Μια γιορτή λήξης που γεμίζει με χρώμα και παιδικό χαμόγελο τις χιονισμένες πλαγιές του βουνού, όπου μοιράζονται στους μαθητές της σχολής τα μετάλλια, οι έπαινοι συμμετοχής ενώ παράλληλες ψυχαγωγικές εκπλήξεις ολοκληρώνουν τη χιονοδρομική σαιζόν.

Επιπλέον με πρωτοβουλία της σχολής , διοργανώνονται τα Χριστούγεννα και την Καθαρή Δευτέρα προαιρετικές εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα της Βουλγαρίας για όσους φίλους επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους και σε άλλες χιονοδρομικές πίστες.

Κάπως έτσι το παραμύθι ξεκινά και φέτος. Όσοι λοιπόν επιθυμείτε σας περιμένει η ομάδα μας για να ξαναζωντανέψουμε παρέα το μοναδικό κατάλευκο όνειρο με το δικό μας ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο.. όπως ακριβώς αρμόζει στα παραμύθια… Κι όπως μόνο εμείς ξέρουμε….

_περισσότερα !

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, τιμές και τρόπους πληρωμής για τα προγράμματα της φετινής σαιζόν. Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και την υπεύθυνη δήλωση γονέα.

Ski School 2021
Ιδιαίτερα Μαθήματα | Ενήλικες | “Team”
Δάσκαλοι
Δήλωση Συμμετοχής