Σχολή Σκι

supported by Zero Gravity & Salomon

Καλώς ήρθατε στη σχολή σκι του Explosivo. Τη σχολή που θα σας δώσει τη δυνατότητα να γεμίσετε εικόνες, εμπειρίες και αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για μια ζωή! Πρωταρχικό μέλημα της σχολής μας είναι η αβίαστη επαφή με τη φύση, το άθλημα της χιονοδρομίας και η ανάπτυξη των αθλητικών ικανοτήτων μέσα από τη διασκέδαση.

_η ιδέα της σχολής

Η ιδέα της σχολής σκι γεννήθηκε το 2006. Μαζί με τον Κωνσταντίνο Τράκη και οδηγό την αγάπη μας για το ski και το βουνό αποφασίσαμε τη δημιουργία της σχολής. Μια όμορφη και μεγάλη παρέα η οποία κάθε χρόνο αγκαλιάζει όλους τους φίλους της και υποδέχεται τα νέα μέλη της.

_τμήματα ακαδημίας

Η ακαδημία σκι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ως 15. Τα τμήματα διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των παιδιών. Έτσι δημιουργούνται ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα, τα οποία συνοδεύονται από έμπειρους εκπαιδευτές, καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα χιονοδρομία, πρώην αθλητές, παιδαγωγούς. Όλοι βρίσκονται κοντά στα παιδιά κατά την διάρκεια της μαθησιακής και της ψυχαγωγικής διαδικασίας.

_teen team

Παιδιά άνω των 15 ετών, που έχουν παρακολουθήσει όλη τη βαθμίδα των μαθημάτων στη σχολή ski του Explosivo, μπορούν να ακολουθήσουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα ελεύθερου ski με συνοδεία.

_τμήματα ενηλίκων

Κοντά στους μικρούς πρωταγωνιστές της σχολής ενσωματώνονται και πολλοί γονείς συνδυάζοντας τη μάθηση και τη διασκέδαση παρέα με τα παιδιά τους. Για το λόγο αυτό λειτουργεί τμήμα ενηλίκων αρχαρίων αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα για όσους το επιθυμούν.

_εκδρομές

Τον Ιανουάριο και την Καθαρή Δευτέρα προγραμματίζουμε πολυήμερες εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα της Βουλγαρίας και των Άλπεων για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν μαζί μας και άλλα χιονοδρομικά κέντρα. Μετά τα μέσα Φεβρουαρίου και αναλόγως τις καιρικές συνθήκες προγραμματίζουμε και ένα διήμερο σε χιονοδρομικό της Βόρειας Ελλάδας. Η χειμερινή σεζόν ολοκληρώνεται με τις απονομές των αναμνηστικών σε μια γιορτή – πάρτυ στη Θεσσαλονίκη!

_περισσότερα !

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, τιμές και τρόπους πληρωμής για τα προγράμματα της φετινής σεζόν. Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και την υπεύθυνη δήλωση γονέα.

προγράμματα ακαδημίας

έφηβοι | ενήλικες | ιδιαίτερα μαθήματα

δάσκαλοι

δήλωση συμμετοχής