Σχολή Snowboard

*supported by Zero Gravity & Burton

Καλώς ήρθατε στη σχολή Snowboard του Explosivo για παιδιά από 7 ως 16 ετών και ενηλίκους.

Στη σχολή μας, η εκμάθηση χιονοδρομίας επιτυγχάνεται μέσω της διασκέδασης, της ενθάρρυνσης και της φιλίας, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργείται η πειθαρχία και ο σεβασμός.

_η ιδέα της σχολής

Το 2012 μαζί με τον Μανώλη Κατσαράκη (καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής χιονοδρομίας) αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή σχολή για όλους εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα του snowboard.

Η ομάδα των έμπειρων δασκάλων της σχολής έχουν σκοπό να δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν, να μάθουν ή ακόμα και να εξελίξουν την τεχνική τους με ασφάλεια και με σωστή μεθοδολογία.

_τα τμήματα

Τα τμήματα διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των παιδιών. Έτσι δημιουργούνται ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα, τα οποία συνοδεύονται από έμπειρους εκπαιδευτικούς, καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα χιονοδρομία, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στα παιδιά όλη την ημέρα (από τη στιγμή της παραλαβής στο λεωφορείο) κατά την διάρκεια της μαθησιακής αλλά και της ψυχαγωγικής τους διαδικασίας.

_μετακινήσεις

Οι μετακινήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς τα χιονοδρομικά κέντρα γίνονται με το λεωφορείο της σχολής. Αναχωρούμε από συγκεκριμένες στάσεις και κατά τη διάρκεια της διαδρομής για το βουνό αλλά και της αναχώρησης από εκεί η οικογένεια του Explosivo snowboard school κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων με ψυχαγωγικά παιχνίδια και ταινίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Κοντά στους μικρούς πρωταγωνιστές της σχολής ενσωματώνονται και πολλοί γονείς μαθαίνοντας και οι ίδιοι το αγαπημένο τους σπορ συνδυάζοντας τη μάθηση και τη διασκέδαση παρέα με τα παιδιά τους. Έτσι λοιπόν λειτουργούν στη σχολή και ιδιαίτερα μαθήματα για όσους μεγάλους φίλους το επιθυμούν.

Τα μαθήματα ξεκινούν τη δεύτερη βδομάδα του Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στα μέσα Μαρτίου με το διήμερο λήξης. Μια γιορτή λήξης που γεμίζει με χρώμα και παιδικό χαμόγελο τις χιονισμένες πλαγιές του βουνού, όπου μοιράζονται στους μαθητές της σχολής τα μετάλλια, οι έπαινοι συμμετοχής ενώ παράλληλες ψυχαγωγικές εκπλήξεις ολοκληρώνουν τη χιονοδρομική σαιζόν.
Επιπλέον με πρωτοβουλία της σχολής , διοργανώνονται τα Χριστούγεννα και την Καθαρή Δευτέρα προαιρετικές εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα της Βουλγαρίας για όσους φίλους επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους και σε άλλες χιονοδρομικές πίστες.

_περισσότερα !

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, τιμές και τρόπους πληρωμής για τα προγράμματα της φετινής σαιζόν. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και την υπεύθυνη δήλωση γονέα και να μας τη στείλετε συμπληρωμένη.

Snb School 2021
Ιδιαίτερα Μαθήματα
Δάσκαλοι
Δήλωση Συμμετοχής
BURTON | MNT | Explosivo