Σχολή Snowboard

supported by Zero Gravity & Burton

Καλώς ήρθατε στη σχολή Snowboard του Explosivo για παιδιά από 7 ως 15 ετών και ενηλίκους. Στη σχολή όπου η εκμάθηση χιονοδρομίας επιτυγχάνεται μέσω της διασκέδασης, της ενθάρρυνσης και της φιλίας, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργείται η πειθαρχία και ο σεβασμός.

_η ιδέα της σχολής

Το 2012 μαζί με τον Μανώλη Κατσαράκη (καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής χιονοδρομίας) αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή σχολή για όλους εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα του snowboard.

Η ομάδα των έμπειρων δασκάλων της σχολής μπορούν να δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν, να μάθουν ή να εξελίξουν την τεχνική τους με ασφάλεια και σωστή μεθοδολογία.

_τμήματα ακαδημίας

Τα τμήματα διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των παιδιών. Δημιουργούνται ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα, τα οποία συνοδεύονται από έμπειρους εκπαιδευτικούς, καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα χιονοδρομία. Οι δάσκαλοι μας βρίσκονται κοντά στα παιδιά όλη την ημέρα, από τη στιγμή της παραλαβής στο λεωφορείο, κατά την διάρκεια της μαθησιακής και της ψυχαγωγικής διαδικασίας.

_ενήλικες

Κοντά στους μικρούς πρωταγωνιστές της σχολής ενσωματώνονται και πολλοί γονείς μαθαίνοντας και οι ίδιοι το αγαπημένο τους σπορ συνδυάζοντας τη μάθηση και τη διασκέδαση παρέα με τα παιδιά τους. Έτσι λοιπόν λειτουργούν στη σχολή και ιδιαίτερα μαθήματα για όσους το επιθυμούν.

_εκδρομές

Τον Ιανουάριο και την Καθαρή Δευτέρα προγραμματίζουμε πολυήμερες εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα της Βουλγαρίας και των Άλπεων για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν μαζί μας και άλλα χιονοδρομικά κέντρα. Μετά τα μέσα Φεβρουαρίου και αναλόγως τις καιρικές συνθήκες προγραμματίζουμε και ένα διήμερο σε χιονοδρομικό της Βόρειας Ελλάδας. Η χειμερινή σεζόν ολοκληρώνεται με τις απονομές των αναμνηστικών σε μια γιορτή – πάρτυ στη Θεσσαλονίκη!

_περισσότερα !

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, τιμές και τρόπους πληρωμής για τα προγράμματα της φετινής σεζόν. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και την υπεύθυνη δήλωση γονέα και να μας τη στείλετε συμπληρωμένη.

προγράμματα ακαδημίας

έφηβοι | ιδιαίτερα μαθήματα

δάσκαλοι

δήλωση συμμετοχής

BURTON | MNT | Explosivo