Το τριήμερο 2–4/11/18 θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη χρονιά η συνάντηση Vermio Boulder Fest στα 3 – 5 Πηγάδια Νάουσας. Η συνάντηση έχει ως στόχο τη γνωριμία με το νέο και πολλά υποσχόμενο πεδίο που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή, την προώθηση του αθλήματος του boulder αλλά και τη γνωριμία με τη πανέμορφη φύση του Βερμίου στη περιοχή της Κουτσούφλιανης, όπου θα είναι και η βάση της συνάντησης.

Το πρόγραμμα της συνάντησης έχει ως εξής:

Παρασκευή 2/11/18 (20:00-22:00)

Συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Σφένδαμος» και διανομή αναμνηστικών δώρων.

Σάββατο 3/11/18

Ελεύθερο πρόγραμμα για αναρρίχηση. Στις 21.00 Bouldering party στο Sfendamos & κλήρωση δώρων προσφορά των χορηγών.

Κυριακή 4/11/18

Ελεύθερο πρόγραμμα για αναρρίχηση. Στην περιοχή εκτός από boulder μπορεί κάποιος να κάνει sport αναρρίχηση στο αναρριχητικό πεδίο της Κουτσούφλιανης, πεζοπορία και ποδήλατο βουνού. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φροντίσουν για τον προσωπικό τους εξοπλισμό και είναι υπεύθυνοι για τη προσωπική τους ασφάλεια.

Το κόστος συμμετοχής στη συνάντηση είναι 49 euro και περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στα chalet “Sfendamos” ή σε κάποιο άλλο του οικισμού
  • χάρτη του πεδίου
  • αναμνηστικό μπλουζάκι και συμμετοχή στη κλήρωση που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ με δώρα από τους χορηγούς

Λίγα λόγια για το πεδίο

Το πεδίο βρίσκεται δίπλα στον οικισμό της Κουτσούφλιανης και σε υψόμερο 1400 μέτρων. Αυτή τη στιγμή είναι υπό ανάπτυξη δύο περιοχές. Η πρώτη περιοχή είναι στο ύψωμα Σφένδαμος και έχει μέχρι στιγμής περίπου 65 προβλήματα με δυσκολίες από F5 έως F7b/+ και κάποια project. Η πρόσβαση είναι εύκολη και τα πρώτα προβλήματα βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών από τον κεντρικο δρόμο. Το δεύτερο πεδίο βρισκεται ακριβώς πάνω από τον οικισμό και έχει μέχρι στιγμής 30 προβλήματα από F5a έως F7a/+. Η πρόσβαση στον τομέα που βρίσκονται τα προβλήματα είναι μηδενική καθώς βρίσκεται δίπλα στο δρόμο.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το Explosivo travel agency στο τηλ. 2310 488600-2, 6987098111 (what’s up) και e-mail info@explosivo.gr
Η διοργάνωση πραγματοποιείται από το bouldering.gr, το Sfendamos Wood Village και το Explosivo.

Top