_γενικά

Τα φετινά Χριστούγεννα έχετε τη δυνατότητα με μια εκδρομή να δείτε και να απολαύσετε τα δύο αγαπημένα χιονοδρομικά κέντρα της Βουλγαρίας, Pamporovo & Borovets. Η οδική 6ήμερη (5 βράδια) εκδρομή θα πραγματοποιηθεί 21-26 Δεκεμβρίου, με δυνατότητα για 5 μέρες χιονοδρομίας, 3 στο Pamporovo και 2 στο Borovets.

_η εκδρομή μας

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου ’19

Αναχωρούμε το πρωί του Σαββάτου 21 Δεκ από Θεσσαλονίκη για Pamporovo μέσω Δράμας. Φτάνουμε το απόγευμα και τακτοποιούμαστε στα δωμάτια των ξενοδοχείων Orlovetz & Perelik.

Κυριακή 22 & Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου ’19

Δύο μέρες για να απολαύσουμε τις πλαγιές του Pamporovo και το όμορφο τοπίο μέσα στα έλατα. Τα απογεύματα θα απολαύσουμε τις παροχές των spa, μιας και οι μέρες χιονοδρομίας είναι πολλές!

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου ’19

Τρίτη μέρα χιονοδρομίας στο Pamporovo και στις 15:00 αναχώρηση για το Borovets. Μετά από διαδρομή 3,5 ωρών (μέσω Φιλιππούπολης)  φτάνουμε στο Borovets και τακτοποιούμαστε στα δωμάτια των ξενοδοχείων μας Rila & Euphoria.

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου ’19

Μέρα αφιερωμένη στο χιονοδρομικό κέντρο του Borovets. Προσοχή, κρατήστε δυνάμεις για το μαγικό νυχτερινό ski!

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου ’19

Όσοι αντέχουν(!!!) μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ακόμη μια μέρα χιονοδρομίας. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στον οικισμό του Borovets ή μια αποθεραπεία στο spa center του ξενοδοχείου. Αναχώρηση για επιστροφή στις 15:00 με πιθανή ώρα άφιξης στη Θεσσαλονίκη 19:00 – 19:30

_η διαμονή

Για τη διαμονή στο Pamporovo μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα ξενοδοχεία Orlovetz 5* και Perelik 5* τα οποία παρέχουν ημιδιατροφή. Για τη διαμονή στο Borovets μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο ski in – ski out Rila 4* και το Euphoria 4*.

_το κόστος

Orlovetz ή Perelik + Rila

Orlovetz ή Perelik + Euphoria

_αναχωρήσεις

_οι τιμές είναι ανά άτομο σε δίκλινο και περιλαμβάνουν:

 • Μεταφορά από/ προς Θεσσαλονίκη και Δράμα (διασταύρωση Ξηροποτάμου)
 • Διαμονή και διατροφή αναλόγως το πακέτο επιλογής σας
 • Μετακινήσεις προς/ από τη βάση των αναβατήρων βάση προγράμματος των ξενοδοχείων. Προσοχή, στο Euphoria δεν υπάρχουν μετακινήσεις απογευματινές ώρες
 • Ελεύθερη χρήση πισίνας & γυμναστηρίου. Οι υπόλοιπες παροχές εξαρτώνται από την πολιτική του κάθε ξενοδοχείου, π.χ. στο Perelik το καινούριο διώροφο Wellness Spa έχει χρέωση 9€/ άτομο/ ημέρα.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, συνοδό του γραφείου μας, ΦΠΑ

_οι τιμές δεν περιλαμβάνουν:

 • Τις κάρτες lift. Στο Παμπόροβο υπάρχει η δυνατότητα για προαγορά 3ήμερης κάρτας lift με κόστος 50€ (25€ για παιδιά 2-12)
 • Extra γεύματα και ποτά

_σημαντικές πληροφορίες:

 • Για να ταξιδέψετε στη Βουλγαρία χρειάζεστε διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Ο διοργανωτής δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση που ο πελάτης δε διαθέτει τα νόμιμα έγγραφα για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούνε ταξιδιωτικό έγγραφο. Οι κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων έχουν την ευθύνη για τυχόν απαίτηση βίζας για τη διέλευση των συνόρων (περισσότερες πληροφορίες μπορούν να πάρουν από τη Βουλγάρικη πρεσβεία ή προξενείο ή την αστυνομία συνόρων 2323041222)
 • Παιδιά μέχρι 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο
 • Παιδιά κάτω των 18 που ταξιδεύουν με ένα γονέα χρειάζονται επικυρωμένη εξουσιοδότηση/ συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς χρειάζονται επικυρωμένη εξουσιοδότηση/ συγκατάθεση και από τους δύο γονείς
 • Σύμφωνα με το διεθνή ξενοδοχειακό κανονισμό μπορείτε να παραλάβετε το δωμάτιο σας από τις 14:00 (check in) και να το παραδώσετε το μέχρι τις 12:00 (check out)
 • Οι εκπτωτικές τιμές των παιδιών ισχύουν για τη διαμονή τους σε δωμάτιο με δύο ενήλικες