Μία κατάβαση χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στο πιο καθαρό ποτάμι της Ελλάδας, στον Εθνικό Δρυμό Βίκου-Αώου. Λόγω του μικρού βαθμού δυσκολίας είναι ένα από τα ποτάμια που μπορείτε να ξεκινήσετε τις καταβάσεις είτε στο rafting είτε στο hot – dog (φουσκωτά σκάφη δύο ατόμων) . Χαρακτηριστικό το τελείωμα της κατάβασης με το μικρό καταρράκτη. Η κατάβαση εξελίσσεται στο πανέμορφο φαράγγι, ανάμεσα στις γέφυρες Αρίστης και Κλειδωνιάς, πολύ κοντά στις πηγές του Βοϊδομάτη. Αυτός είναι και ο λόγος που το νερό είναι πόσιμο (!!!) αλλά και πολύ κρύο όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Διάρκεια κατάβασης: 1 – 1:30 ώρες
Η κατάβαση του Βοϊδομάτη μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με κάποια από τις πολλές διαδρομές trekking στα Ζαγοροχώρια, όπως το φαράγγι του Βίκου, τη δρακόλιμνη, τα πέτρινα γεφύρια, τη σκάλα του Βραδέτου, αναλόγως τις ημέρες που θα μείνετε στην περιοχή.
Για τη διαμονή σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το «Πύρρειον» και το «Μπάγια». Δύο «δικά μας» ξενοδοχεία που σίγουρα μετά την πρώτη επίσκεψη θα γίνουν και δικά σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία μπορείτε να δείτε στη διπλανή ενότητα.




















2310 488.600

